تجهیزات
ساعات کار
آزمايشگاه دكتر شريفي از ساعت 6.5صبح الی 12 شب تمام روزهاي هفته (جمعه ها و روزهاي تعطيل) در خدمت پزشکان و بیماران عزیز می‌باشد
خونگیری در منزل
آزمایشگاه دارای پرسنل مجرب برای خونگیری در منزل می باشد.لطفا در صورت نیاز با پذیرش آزمایشگاه هماهنگی کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام با استفاده از تار مو ميشه از فرزند تسته پدري گرفت؟براي اينكه اطمينان از اينكه بچه از خوده پدر باشه.و چه ازمايشگاهي اين كارو انجام ميده؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:34:23 ]
سوال : باسلام دکتر من دردخفیفی بیشترشبیه گرفتگی در زیر قفسه سینه ام احساس میکنم این دردخیلی شدیدوغیرقابل تحمل است همراه بانفس کشیدن درد بیشترمیشودموقع نزدیکی با همسر بیشتر سراغم میاد یعنی بعدازنزدیکی بلا فاصله بدنم ضعیف میشه بعدسرما میخورم بعدشم درد بیشتر میشه.اقدامات زیادی برای تشخیص و درمان انجام دادم به فوق تخصص ریه مراجعه کردم به متخصص ارتوپدی به روانپزشک به متخصص داخلی دکترتغذیه همه و همه با معاینه گرفتن عکس و سیتی اسکن و سنوگرافی و mri آزمایشات هیچکدام هیچ تشخیصی ندادن و میگفتن بدنت هیچ مشکلی نداره دکتربه طورمستمراین دردرو دارم به خاطر تسکین دردهفته ای یه دگزا میزنم باتشکر اززحمات و پاسخ شما.
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:34:22 ]
سوال : با سلام. من پس از 170 روز پس از تماسی جنسی ازمایش HIV با دستگاه ECL ( کیت نسل چهارم) دادم که جواب منفی بود. آیا جواب مطمئن است؟ آیا هم HIV1 and 2anti body اندازه گیری شده است؟ با تشکر فراوان
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:34:21 ]
سوال : سلام.احتمال انتقال ايدز و هپاتيت سي در رابطه ي محافظت شده چه قدره؟ واكسن هپاتيت بي در 3 نوبت زدم. تا چند سال بدن رو واكسينه نگه ميداره؟ ارزوي سلامتي براي خانوم دكتر گرامي
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:34:21 ]
سوال : با سلام و احترام.خانم دکتر من دختری 27 ساله با وزن 58 کیلوگرم و مجرد هستم و مادرم از تقریبا20 سال پیش بیماری دیابت گرفتند و زمان تولد من بدلیل وزن زیادم متوجه شدند که مادرم دیابت مخفی دارن.من 1 بار در سن 18 سالگی آزمایش قند خون دادم که ناشتا 96 بود و امسال که رفتم آزمایش قند خون دادم ناشتام 133 بود،البته خانم دکتر من چون از آزمایش و آمپول خیلی میترسم روز آزمایش هم خیلی استرس داشتم،استرس تاثیری در میزان قند خونم داشته؟چند روز بعد هم با دستگاه در منزل قندم رو اندازه گیری کردم 89 بود.خانم دکتر با این اطلاعات من دچار بیماری دیابت شدم یا با رژیم سالم میتونم از ابتلا به دیابت پیشگیری کنم؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:34:02 ]
سوال : با سلام و احترام.خانم دکتر من فروردین پارسال آزمایش دادم WBC=10900 بود و مرداد ماه امسال که دادم WBC=5940 بود میخواستم ببینم این کاهش طبیعیه و مشکلی ندارد یا نشانه یک بیماری میتونه باشه که باعث کاهش این مقدار شده؟البته من لوزه سوم دارم و همیشه هم احساس ترشح توی گلوم دارم و در کودکی هم بیماری سینوزیت داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:33:55 ]
سوال : سلام خسته نباشید من ازمایش تستسترون دادم حدود 490 بود می خواستم بپرسم که جنسینگ و ویتامین ای در افزایش تستسترون تاثیر گزار هستند با تشکر
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:33:49 ]
سوال : سلام خسته نباشید قبلامزاحمتون شدم که ازمایش الیزا مثبت داشتم به سازمان انتقال خون تهران رفتم ازمایش دادم الیزا 2 مرتبه مثبت شد ولی وسترن بلات منفی مجدادا تکرار شد به همین صورت میشه راهنماییم کنید
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:33:41 ]
سوال : باسلام.من حدود 2 ماه پیش با خانمی رابطه داشتم البته دخول صورت نگرفت.اما از استرسی که داشتم ازمایش دادم و منفی بود بعد از 2 هفته، تقریبا 1 ماه گذشته بود که اون خانم هم تست داد و اونم منفی بود الان بازم استرس شدیدی دارم ازتون خواهش میکنم یه جواب بهم بدین که دیگه خسته شدم آیا هنوز امکان داره من ایدز گرفته باشم؟ آیا امکان داره قبل از من با کسی رابطه داشته باشه و گرفته باشه و تو اون ازمایش هنوز مثبت نشده باشه؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:33:19 ]
سوال : با سلام. حدود 2 هفته پیش ازمایش خون دادم که جواب ان به ایص صورت است : "HGB : 14 "14-18 "M.C.V :76.2 "80-96 "M.C.H : 24.5 "26-38 با توچه به این جواب ، احتمال به کدام نوع کم خونی وجود دارد؟ ایا احتما وجود کم خونی از نوع تالاسمی بیشتر است یا از نوک کمبود اهن؟ با تشکر
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:29:09 ]
سوال : سلام احتمالش زياده در اثره 2 مرتبه عمل قلب خوني كه بعد از عمل تزريق ميشه الوده به ويروس ايدز و هپاتيت باشه؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:51 ]
سوال : باسلام من 3 ماه پیش دندانپزشکی بودم و نمیدونم دستگاههایشان ضدعفونی شده بود یا نه؟ نگرانم .الان 2 هفته است که زیربقلم احساس میکنم غده های لنفاویم متورم شده .خیلی نگرانم کمکم کنید.
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:46 ]
سوال : سلام براي اينكه تست اليزا 100% قابل اعتماد باشه چند ماه بايد پس از رفتار پرخطر ازمايش داد؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:41 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید. آیا قرص های اعصاب و وسواس مثل فلووکسامین یا کلورادیازپوکساید در نتیجه آزمایشات ایدز مثل الایزا یا PCR تاثیری دارند که باعث منفی کاذب جواب آزمایشات بشوند؟ آیا اصلا قرصی در جواب این آزمایشات تاثیری دارد؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:41 ]
سوال : سلام در پاسخ به یکی از کاربران عرض کردید " در کمتر از 3 ماه برای ایدز آزمایشات الایزای معمول جواب درستی نمی دهد" اینجانب 15 روز و 30 روز بعد از رابطه جنسی تست الایزا دادم و هر دو تست منفی بود. آیا باید صبر کنم که 3 ماه بگذره و برای بار سوم تست بدم؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:36 ]
سوال : سلام خسته نباشيد...من دختري هستم 20 ساله...به تازگي تصميم به بارداري گرفتيم...دكتر زنان زايمان برام يه آزمايش كلي نوشت... پس از گرفتن آزمايش و نشون دادن به دكتر... متوجه اين مورد در آزمايش شديم Atypical lymphocyte were seen % ميشه كمكم كنيد و بگيد اين مورد يعني چي؟ وچه خطري داره؟دكتر به ما چيزي نگفت فقط يه ازمايش مجدد از همو گلوبين نوشت خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:25 ]
سوال : سلام من 16 روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم ایا این مدت برای ازمایش hiv pcr کافیه
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:19 ]
سوال : سلام می خوساتم بپرسم تستسترون من 1210 بود ولی فری 15 بود تستسترون بیش از نرمال بود ولی فری نرمال بود ولی من ریش کاملی ندارم حالا سوال من اینه فری تستسترون در رویش ریش بیشتر تاثیر داره یا خود تستسترون با تشکر
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:19 ]
سوال : سلام خانم دکتر فرزند من الان 1 سالشه در هفت ماهگی آزمایش cmv igg مثبت , cmv igm منفی بوده در 10 ماهگی آزمایش cmv pcr ادار مثبت شده البته آزمایش کلی مثبت در 250نمونه منفی با توجه به اینکه خود من قبل از بارداری cmv igg مثبت و cmv igm منفی بودم این آزمایش معنیش چیه خیلی دکتر رفتم ولی هیچکی جواب درست نمی ده.ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید.
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:12 ]
سوال : با سلام و عرض پوزش 24ساله هستم 4 آبان با سیکل 28روزه پریود شدم و 11 و 18آبان رابطه ی سطحی و نیزعفونت قارچی هم داشتم. من شخصا به آزمایشگاه مراجعه روز6 آذر آزمایش خون بتا دادم و جواب منفی بود ولی باز پریود نشدم به دکترمراجعه 7آذر دوتا آمپول پروژسترون زدم و از دمنوش رازیانه هم استفاده کردم ولی فعلا پریود نشدم.آیا میتوانم به چواب آزمایش خون بتا که منفی بود اعتماد کنم؟
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:28:05 ]
سوال : سلام.جواب آزمایش tsh 15.2 شده چیکار باید بکنم؟5ساله تحت درمانم.هی بالا پهیین میشه.برا شیردهی مشکل ایجاد میکنه/با تشکر
پاسخ : باسلام. سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی شروع بکار کرد. شما می توانید از مطالب علمی پزشکی و آزمایشگاهی سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی استفاده و سوالات پزشکی خود را مطرح نمائید. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت متخصصین آزمایشگاه به سوالات شما پاسخ خواهند داد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:27:57 ]
سوال : سلام دو تا سوال داشتم از محضر شما. 1.گلو درد سلفه و بدن درد و ساير علائم انفولانزا ميتونه يك هفته بعد از الوده شدن به ايدز يا هپاتيت بروز كنه؟ 2.در گلو دردي كه بر اثر ابتلا شدن فرد به ايدز باشه فقط فرد گلو درد ميگيره يا عفونت هم ميكنه گلوش؟مرسي
پاسخ : باسلام. بعلت مشکل فنی در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی سوال شما حذف گردیده است. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت سوالات شما پاسخ داده خواهد شد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:24:05 ]
سوال : سلام خانم دکتر خداقوت.من27سالمه وباشوهرم نسبت دختردایی پسرعمه داریم.دربارداری اول درهفته12هم بارداری سنوی ntانجام دادم بعد دکترگفت آب پشت جنینت زیاده بایدحتمانمونه ازت بگیرم که نمونه برداری cvsانجام دادم وجوابش سندرم داون شد.سوالم اینه آیا برای بارداری دوم هم باید نمونه برداری انجام بدم یاهمون سنویnt وآزمایش خون انجام بدم خوبه؟باتشکر
پاسخ : باسلام. بعلت مشکل فنی در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی سوال شما حذف گردیده است. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت سوالات شما پاسخ داده خواهد شد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:23:19 ]
سوال : ا سلام. حدود 2 هفته پیش ازمایش خون دادم که جواب ان به این صورت است : "HGB : 14 "14-18 "M.C.V :76.2 "80-96 "M.C.H : 24.5 "26-38 r.b.c :5.72 "4.5-6.5 توجه به این جواب،احتمال به کدام نوع کم خونی وجود دارد؟ ایا احتما وجود کم خونی از نوع تالاسمی بیشتر است یا از نوع کمبود اهن؟البه دیروز نیز دوباره ازماشی دادم که جواب ان همانند نتایج بالا بود فقط hgb:14.1 و r.b.c:5.99 شده بود.البته 20 روز است قرص فیفول را نیز می خورم. با تشکر
پاسخ : باسلام. بعلت مشکل فنی در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی سوال شما حذف گردیده است. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت سوالات شما پاسخ داده خواهد شد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:23:03 ]
سوال : salam.vaghteton bekheir.pesari hastam 30 sale.80kilo vaz va 1.80 ghad.azmayesham in bod: RBC:6.97 HGB:12.9 HCT:42.9 MCV:61.5 MCH:18.5 MCHC:30.1 RDW:15.6 WBC:8.0 nazareton chie?chikar kona?in azmayesh baraye 1sale pishe! dari ham masraf nakardam
پاسخ : باسلام. بعلت مشکل فنی در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی سوال شما حذف گردیده است. لطفا سوالات پزشکی و آزمایشگاهی خود را دوباره در سایت جدید آزمایشگاه دکتر شریفی مطرح نمائید. در اولین فرصت سوالات شما پاسخ داده خواهد شد. با تشکر، آزمایشگاه دکتر شریفی. آدرس جدید سایت آزمایشگاه: www.drsharifi-lab.com  [ 1392-11-22 13:23:00 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
آزمایشگاه تشخیص طبی دکتر شریفی
برنامه هفتگي آزمایشگاه
دانستنیهای آزمایشگاهی برای همه
مطالب و مقالات
نظرسنجی پزشکان
نظرسنجی بیماران
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
فرم درخواست استخدام
سايت هاي مرتبط
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences